Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DC105 – 5 csatornás kézi távirányító.” értékelése elsőként

Az email címedet nem publikáljuk! A kötelező mezőket * jelőli.

Néhány információ a szállításról!

Áruházunk a Foxpost csomagautómata rendszerével dolgozik. Így ezen a módon is kérheted a terméked szállítását a hozzád legközelebb eső Foxpost autómatába. Fontos, hogy a csomagautómaták méretei végesek.
Rengeteg terméket tudunk küldeni Foxpost-tal, de van amit sajnos nem.

A foxpost csomagautómaták méretei:
      – XS-es láda – 4,5cm x 36 cm x 53 cm – MAX 5kg 
      – S-es láda –  12 cm x 36 cm x 62 cm – MAX 15kg
      – M-es láda – 20 cm x 36 cm x 62 cm – MAX 25kg
      – L-es láda – 38 cm x 36 cm x 62 cm – MAX 25kg
      – XL-es láda – 60 cm x 36 cm x 62 cm – MAX 25kg

Fontos még, hogy a csomagot 3 napig tartják az autómatában, ezután visszaküldik, így kérnénk mindenkit, hogy 3 napon belül próbálja meg átvenni csomagját! Köszönjük!


Házhoz szállítási lehetőséget áruházunk az MPL szolgálatával bonyolítja le
Néhány fontos információt itt is leírnánk.. 🙂 

Az MPL maximum 240 cm hosszúságig vállalja a csomagok házhoz történő szállítását, amely egy ilyen áruháznál meglehetősen érzékeny dolog, mert sok termék e méret fölötti, de sajnos a kocsik méretei adottak.
Semmi ok az aggodalomra, mert rendszerünk érzékeli, ha e feletti méretekkel rendelkező termék található a kosárban, így nem lehet félre nyomni.
Azok az ügyfeleink se aggódjanak akik nem tudják elvinni személyesen, mert a céges kereteken belül zajló terítőszállítás még mindig opció lehet.

Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban nyugodtan jelentkezz a lentebb található chaten!

Amennyiben a céges kereteket belüli szállítások valamelyikét választod, akkor a szúnyoghálókat ( nyíló ajtó, fix szúnyoghálók, tolóajtók ) egyben is le tudjuk szállítani. Más lehetőség az összeszerelt állapotban való szállításhoz sajnos nincs. Céges házhozszállítási opciónkat választva, az áruházunk rendszere figyeli a telephelyünk illetve a szállítási cím közti távolságot, melyben a Google Maps szolgáltatás segít, így km díj alapján tudjuk házhoz szállítani a terméket.

Céges terítőfuvarjaink jelenleg még béta funkciókkal üzemelnek. Ennek a szállítási módnak az előnye, hogy olcsóbban tudjuk leszállítani a terméket, mint a közvetlen házhozszállítás megoldásban. Terítőfuvarjaink egy hónapban egyszer vannak. Erről a fuvar indulása előtt minimum 2 nappal sms-t küldünk. Az sms-ben található egy link, amelyet megnyitva látható az adott hónapi fuvar menetrend. 

Tervezzük, hogy valós időben gps-jelek alapján vásárlóink folyamatosan nyomon követhessék, hogy mely településen vagy városban jár éppen a kocsink.
Ezzel elkerülnék a várakozás álltal okozott kellemetlenségeket.

PÖRGESS ÉS NYERJ!

  • Próbálj szerencsét, és zsebeld be az extra kedvezményeket!
  • Egy nap csak egyszer pörgethetsz!
  • Ne csalj :)
  • Ez nem hazugság! Itt valóban nyerhetsz!
Megpörgetem! :)
Elfogadom az ÁSZF-ben foglaltakat.
Soha ne jelenjen meg
Emlékeztessen később
Most nem érdekel!
Szeretnél értesülni elsőként az akcióinkról?
Köszönöm nem!
Igen! Szeretnék!